sähköinensuora

Mainosta Jakele Tiedota Kilpailuta

Osoitetalo.fi:n asiakkaana käytössäsi on Suomen monipuolisin ja ajantasaisin sähköpostirekisteri. Päivitetyt ja validoidut sähköpostiosoitteet takaavat kampanjallesi parhaan mahdollisen vastaanoton!

Tutustu tehotyökaluun!

Muodostaa sähköpostiosoitteen

Suunnittele ja lataa  B2B kohderyhmäsi!

Näin Osoitekone toimii:

1. Suunnittele kohderyhmät
2. Tilaa kohderyhmä
3. Saat kohderyhmän sähköpostiisi 1 arkipäivän kuluessa!

Näin tarjouspyyntölomake toimii:

1. Suunnittele kohderyhmät
2. Lähetä tarjouspyyntölomake
3. Saat henkilökohtaisen tarjouksen kohderyhmästä!

Kokeile heti!Lue lisää...

Maksa 14 päivää netto

· 14 päivää maksuaikaa
· Rekisterin toimitusaika  enintään 1 arkipäivä
· Paperi-, verkko tai sähköpostilasku

Sähköpostirekisterit

Vuosien mittaan yrityksiin on syntynyt erilaisia CRM-, asiakas- sekä markkinointirekisterejä. Rekisterit sisältävät erilaisia tietoja joissa on usein mukana myös sähköpostiosoite. Tärkeimpänä ohjeena sähköpostirekisterien ylläpitämiseen on jatkuva rekisterin päivittäminen ja filteröinti. Luonnollisestikkaan tälläisen päivitystyön takia ei ole viisasta perustaa uutta kallista työryhmää päivittämään asiakastietokantaa, vaan hankkia aina ajantasaisimmat yritystiedot ulkoa. Kauttamme hankitut sähköpostiosoitteet voidaan helposti siirtää erilaisiin lähetysohjelmiin maalaamalla kontaktit ja kopioimalla kohteeseen.

Ei arvailtuja sähköpostiosoitteita. Piste.

Oletko koskaan ajatellut kuinka helppoa on rakentaa "Sähköpostirekisteri" yhdistelemällä domain -tietoja geneerisiin etuliitteisiin kuten myynti@, info@ tai asiakaspalvelu@. Tuloksena tästä syntyy täysin arvoton rekisteri, jonka käyttäminen markkinoinnissa on hyödytöntä ja vieläpä laitontakin. Osoitetalo.fi:n sähköpostiosoitteet pohjautuvat aina oikeaan kohdehenkilön antamaan tietoon.

Mikä on meidän reseptimme?

Päivittäinen, jatkuva ja todella nopea päivitystiheys. Ajamme koko tietokantaamme päivityksiä kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sähköpostiosoitteille käytämme itse kehittämäämme tarkastusteknologiaa, joka pohjautuu haamuviestitarkastukseen. Lisäksi sähköpostiosoitteita suodatetaan Osoitetalo.fi:n algoritmeillä. Yksi valteistamme on se, että pystymme tarjoamaan Suomen suurimman toimintavarman sähköpostirekisterin erittäin monipuolisilla kohdennusvaihtoehdoilla. Tämä ei onnistuisi ilman jatkuvaa tietokantapäivitystämme.

Sähköpostiosoitteiden laatutakuu?

Sähköpostiosoitteiden laatutakuu korvaa kaikki ne sähköpostiosoitteet, jotka ovat pysyvästi virheellisiä ja viallisia. Käytännössä tämä tarkoittaa että korvaamme kaikki sähköpostinlähetysohjelman "Hardbounceiksi" luokittelemat sähköpostiosoitteet kuten:

1. Domain ei ole voimassa
2. Sähköpostipalvelin on poissa käytöstä pysyvästi
3. Sähköpostiosoite ei toimi / Sähköpostiosoitetta ei ole olemassa
4. Sähköpostiosoite ei ole oikeassa muodossa (SYNTAX)
5. Muut sähköpostiosoitteista johtuvat viat

Hardbounce

Hardbounce tapahtuu silloin kun lähetettyä sähköpostiviestiä ei hyväksytä vastaanottajan palvelimelle. Hardbounce on merkki siitä, että kyseessä on pysyvä virhe sähköpostiosoitteessa tai niitä vastaanottavassa palvelimessa, eikä se korjaannu uudelleenlähettämisellä. Sähköpostiosoitteen pysyvälle toimimattomuudelle on olemassa lukemattomia syitä, joista olemme listanneet alle kolme yleisintä:

1. Vastaanottajan sähköposti ei toimi
2. Sähköpostipalvelin on pysyvästi poissa käytöstä
3. Domain ei ole voimassa

Softbounce

Softbounce on tyypillisesti merkki hetkellisestä sähköpostiviestin toimitusvirheestä tai sähköpostipalvelimen katkoksesta. Sähköpostinlähetyspalvelut käsittelevät Softbouncet nimenomaisesti hetkellisinä katkoksina ja näihin osoitteisiin yritetään lähettää viestejä useamman kerran. Mikäli sähköpostinlähetysohjelma ei useammasta yrityksestä huolimatta onnistu lähettämään sähköpostiviestiä osoitteeseen, niin sähköpostiosoite merkitään hardbounceksi. Softbouncet ovat täysin normaaleja sähköpostimarkkinoinnissa ja niitä esiintyykin jokaisessa kampanjassa! Alla kolme yleisintä softbouncen syytä:

1. Vastaanottajan sähköpostilaatikko on täynnä
2. Viestisi on joutunut roskapostilaatikkoon
3. Sähköpostiviesti on liian suuri

Miten hyvitys haetaan?

Laatutakuun myöntämän hyvityksen hakeminen on helppoa! 

1. Tulosta listaus hardbounceista sähköpostiohjelmastasi (listauksesta tulee ilmetä toimimaton sähköpostiosoite ja syy toimimattomuudelle)

2. Lähetä hakemus Osoitetalo.fi:n asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@osoitetalo.fi) ja toimita seuraavat tiedot sähköpostitse: yrityksenne tiedot, listaus hardbounceista, laskunnumero, tieto laskun tilasta (maksettu vai ei) sekä pankkiyhteys.

3. Osoitetalo.fi:n asiakaspalvelusta otetaan teihin yhteyttä ja sovitaan hyvityksen yksityiskohdat ja suuruus.